LaSopa  de soepkar     

4 november Reestwalk de Wijk

27 en 28 oktober Hunting Vintage Tolbert

22 en 23 september Smaakmakersfestival

                                in De Wijk

27 en 28 juli In to the Wild Open lucht theater                                           in Ommen

22 juli Lazy Sunday Ommen

7 en 8 juli Afrika festival Hertme

26 mei House warming party Meppel

                                  besloten feestje

20 en 21 mei Pinksterfair

                      Kasteel Cannenburgh in Vaassen

www.depurepinksterfair.nl

2 april (2e paasdag) Meppelerparade

                                      www.meppelerparade.nl

1 april (1e paasdag) Dedemsvaart Wandelt

                                        www.dedemsvaartloopt.nl

2018
16 december Kerst an de Voart 2017


5 november Reestwalk 2017 De Wijk www.reestwalk2017.nl

PLEZIER VOOR EEN ANDER

Wie droomt er nu niet van een leuke vakantie, helaas is dat niet voor iedereen weg gelegd. Op 5 November organiseert Rotary club Meppel een wandeling door het prachtige Reestdal! Met onderweg culinaire & muzikale verrassingen, en activiteiten voor de kinderen. Met de opbrengst van deze wandeling kunnen veel arme gezinnen met kinderen uit Meppel een weekend of midweek op vakantie in Nederland! Dus met een paar uur plezier voor jezelf help je iemand anders aan een welverdiende vakantie!


14 oktober catering bedrijfsfeest


1 oktober Dedemsvaart wandelt.


30 september Speeldag Hoogbegaafd kind in Assen.


22 en 23 september Smaakmakersfestival De Wijk

Op zaterdag 23 september en zondag 24 september 2017 organiseren we in De Wijk de 4de editie van het Smaakmakers Festival! Een weiland aan de Julianaweg wordt omgetoverd tot één groot en gezellig openlucht restaurant met mobiele keukens en foodtrucks. En er is meer! Zo kun je naast lekker eten ook smullen van verhalen, live muziek, en andere smaakmakende (kinder)activiteiten.


15 t/m 17 september Herfstfair Kasteel Cannenburch

De Herfstfair: heerlijk struinen door het kasteelpark, shoppen bij de sfeervolle stands van veelal gepassioneerde vakmensen, streekproducten, tuinplanten, herfstdecoraties …. Maar ook brocante, outdoorkleding en laarzen, serviezen, muziek, wijnproeverijen. Trek gerust de hele dag uit om heerlijk rond te struinen door het kasteelpark, af en toe op een van de terrasjes te genieten van ambachtelijke lekkernijen, de gezellige muziek. Volg een groene workshop of breng ook een bezoek aan het kasteel.


23 augustus Markt van Bos naar Vaart Appelscha

Een nieuwe Zomermarkt aan de van Emstweg in Appelscha. De markt bestaat uit een braderie met nieuwe waren en een vlooienmarkt met antieke en gebruikte spullen.


15 Augustus Braderie Familiecamping De Vossenburcht in IJhorst

Schitterend gelegen in het Reestdal op de grens van Overijssel en Drenthe29 juli Hassailt Hassailt markt

In het kader van het Maritieme Spektakel van Hassailt van 27 t/m 30 juli, zal er op zaterdag 29 juli weer een grote markt gehouden worden in het centrum en rond de grachten van Hasselt.


22 juli Explosion

Ommen

Outdoor dance festival


15 juli Bohemian Ibiza markt (oude dierentuin) Emmen

Op de Bohemian Ibiza markt kun je terecht voor o.a. fashion, lifestyle, beauty, welness, food & drinks, trucks, DJ's, een rollerskate baan, wenstuin, dichters en dansers, catwalk, models, Ibiza Playground voor kinderen.


8 juli Kargadoor Zuidwolde

Zuidwolde staat dan de hele dag in het teken van prachtige oude voertuigen en ambachten die tijden van vroeger doen herleven.

Historische voertuigen gaan in optocht door de straten van Zuidwolde. Op de braderie kunt u herinneringen ophalen bij de oude ambachten.
Het festijn sluiten we aan het eind van de dag feestelijk af met muziek. Kom gezellig kijken of doe mee!


1 en 2 juli Afrikafestival Hertme

Het Afrika Festival Hertme is een van de meest sprankelende festivals van Nederland! In het prachtige, groene Openluchttheater Hertme vindt al bijna 30 jaar het tweedaagse muziekfestival plaats.


25 juni Be-lief

Van 10.00 tot 15.30 uur op parkeerplaats bij De Baron en Chill-out.


24 juni VERS-EVENT

Spindeplein Hardenberg

10.00 - 16.00 uur

Elke laatste zaterdag van de maand, met lokale leveranciers, een Vers-Event georganiseerd van 10.00 – 16.00 uur op het Spindeplein in Hardenberg. Waar men ambachtelijke, pure en eerlijke producten kan kopen en proeven, maar waar vooral de mensen meegenomen worden in een maandelijks wisselend thema met diverse activiteiten op een markt voor het hele gezin!


21 juni Karwei Emmen.

Woensdag 21 juni midzomernacht feestje! Met medewerking van diverse foodtrucks. Kortom, supergezellig en een super korting!


9, 10 en 11 juni HAPPIE HEPPIE IN HEERLIJK HARDERWIJK

Langs de prachtige stadsmuren aan de waterkant van Harderwijk, vind je op de Stille Wei tijdens de Aaltjesdagen van 7 tm 11 juni het gratis toegankelijke Happie Heppie Harderwijk. We gaan je verrassen met wind door je haren, culinaire ontdekkingen en een lekkere sound.


5 juni Dedemsvaart Natuurlijk

Voor wie een echt leuke dag wil beleven is het antwoord: Dedemsvaart Natuurlijk! Op maandag 5 juni 2017, tweede Pinksterdag kunt u met het hele gezin voor de 4 keer volop genieten genieten aan recreatieplas Kotermeerstal in Dedemsvaart. Het festival duurt van 11.00 tot 20.00 uur. www.dedemsvaartnatuurlijk.nl


3 juni Vechtival Hardenberg

Een festival aan de Vecht waarbij alles draait om lekker buiten zijn. Met muziek, luie plekken, bootje varen, natuurgidsen, outdooractiviteiten en nog veel meer! Kortom zalig buiten zijn! www.Vechtival.nl

Kom genieten van mijn heerlijke soep en pannenkoekenhussel.

2017