LaSopa  de soepkar     

Soep voor Sportclubs

Contact

LaSopa de soepkar  soep voor sportkantines. Sportclubs die graag een goed gevulde soep willen aanbieden aan hun spelers en toeschouwers kunnen bij mij soep bestellen. Het betreft sportclubs in gemeente Hardenberg, Dedemsvaart, Balkbrug Slagharen en Lutten. Deze soep is bedoeld voor verkoop in de kantine's.

De basis van de soep is vegetarisch. Maar kan naar wens afgemaakt worden met spekjes, of gerookte kip, chipolata worstje o.d. Het vlees lever ik apart bij. Hierdoor is de soep voor iedereen geschikt.

De sport organisatie kan sowieso kiezen uit 3 soorten soep. 

  • Geroosterde paprikasoep
  • Italiaanse tomatensoep
  • Mosterdsoep.

De soep is te koop per literbak. De prijs per bak is 5 euro. Minimale afname per soep is 5 liter.

In een bak zit ongeveer voor 3 a 4 kommen soep. Dit is afhankelijk van de komgrootte waarin u het serveert. Bij verkoop van 2 à 2,5 euro per kom heeft de club een mooi bedrag in de clubkas.

Voordeel is;  men hoeft niet meer onderling te regelen wie deze week de soep maakt voor de club.

Bij de soep lever ik apart een topping (room, Griekse yoghurt, o.d.), soepstengel en voor degene die graag vlees in de soep heeft; spekblokjes of hamblokjes.

De soep kan geserveerd worden met:

  • Geroosterde paprikasoep - Griekse yoghurt
  • Italiaanse tomatensoep – Griekse yoghurt met basilicum
  • Mosterdsoep – room, peterselie

De sportclub geeft voor donderdag voor 10.00 uur door welke soep men wenst en het aantal liters. Ik lever de soep zaterdagmorgen aan, of als dat gewenst is op vrijdagavond.

De soep is vers en is in een goed werkende koelkast twee dagen houdbaar. De overgebleven soep kan men ook de volgende dag gebruiken, mits deze onverwarmd is gebleven en in de koelkast staat. Mocht men de onverwarmde soep langer willen bewaren dan kan het in de diepvries.

Mocht u voorkeur hebben voor een andere soepsoort dan hoor ik het graag. In overleg is er veel mogelijk.

Email: desoepkar@gmail.com

Telefoon: 0650580351